Afgelopen dinsdag 18 juni was het laatste Eetcafé in Beltrum voor de vakantieperiode en dat werd een heel speciale dag.

De deelnemers werd verzocht op tijd –’s morgens half 11 – aanwezig te zijn in het Kulturhus want om 11 uur was het vertrek gepland. Het vervoer was geregeld: de reis ging per bus. En niet zomaar een bus, de lijndienst van Arriva kwam het hele gezelschap ophalen. Inclusief rolstoel en rollatoren, alles kreeg een plek, ook de vrijwilligers.

Niemand van de deelnemers wist wat het einddoel was dus werd er druk gespeculeerd. Pas bij het bord Eibergen viel voor veel mensen het kwartje. ‘ Gaan we naar Bennie?’ Ja, de reis ging naar Bennie en Truus Stortelder die hun huis en tuin weer beschikbaar stelden voor een heel feestelijke barbecue voor de deelnemers van het Eetcafé en onder de bezielende leiding van Bennie werd het een heel gezellig samenzijn. Het weer was geweldig, de kok ( Bennie,die dit altijd vrijwillig doet ) had weer goed zijn best gedaan dus het eten was voortreffelijk en ook de vrijwilligers zetten hun beste beentje voor.

Na een lekkere maaltijd ging men tegen twee uur ‘s middags – opnieuw per bus – voldaan en tevreden terug naar Beltrum. Met dank aan de vrijwilligers van Kulturhus  de Wanne en aan Bennie en Truus.