jul
28
zo
‘Bedrijvigheid op de Boer’ fietstocht in Beltrum
jul 28 @ 10:00 – 12:00
'Bedrijvigheid op de Boer'  fietstocht in Beltrum

Zondag 28 juli: ‘Bedrijvigheid op de Boer’ fietstocht in Beltrum
Het Noasman en Wagenbouwgroep Oet alle windstreken organiseren op zondag 28 juli 2019 de 1e fietstocht genaamd ‘Bedrijvigheid op de boer’ door het veelzijdige buitengebied van de gemeente Berkelland.

Onderweg is er mogelijkheid om 4 bedrijven te bezoeken en diverse natuurgebieden te doorkruisen.
Verder zal de Vereniging Agrarisch Natuurbeheer Berkel en Slinge met een informatiestand aanwezig zijn bij een nieuw aangelegd natuurgebied.

Datum, kosten en locatie

Start- en eindpunt is Bezoekerscentrum “Het Noasman” aan de Meenweg 4 te Beltrum en er kan gestart worden voor deze 38 kilometer lange fietstocht tussen 10.00 en 12.00 uur. De kosten bedragen € 3,50 per deelnemer en kinderen tot 12 jaar mogen gratis meefietsen met de ouders.

Meer info over de tocht

Deze fietstocht is de opvolger van de jaarlijkse LTO fietstocht ‘de boer op’. In 2018 werd de laatste editie aangekondigd omdat men geen organisatoren kon vinden. Het Noasman, bekend van de wandeltochten in Beltrum en wagenbouwgroep ‘Oet alle windstreken’ hebben daarop het initiatief genomen om samen deze fietstocht voort te zetten. De LTO organisatoren waren erg blij met dit initiatief en hebben daar waar mogelijk de nieuwe organisatoren van adviezen voorzien.

De tocht doet de nieuwe naam ‘Bedrijvigheid op de boer’ alle eer aan. Opnieuw worden maar liefst 4 bedrijven in het buitengebied bezocht, namelijk een melkveebedrijf, Keuken- en sanitair specialist, een hertenhouderij en een vaste plantenkwekerij. De Vereniging Agrarisch Natuurbeheer is daarnaast op de route aanwezig om uitleg te geven bij de door de vereniging aangelegde nieuwe natuurgebieden.

De route gaat niet alleen langs de bedrijven en nieuwe natuur maar ook door volgende traditionele natuurgebieden: ‘t Kooierveld, het Beekvliet, de Lebbenbrugge en de Leo-Stichting. Verder fietst men door bossen, velden en langs boerenerven.

Verrassend aan deze fietstocht is om te zien hoe de nieuwe natuur en oude natuur vlekkeloos in elkaar overgaan en elkaar aanvullen in het traditionele coulissen- en essenlandschappen van Berkelland.

Voor vragen kunt u contact opnemen of bellen met 0544-48 14 40

LTO Fietstocht ‘De boer op’ krijgt doorstart

De fietstocht ‘De boer op’ van LTO afdeling Eibergen krijgt alsnog een doorstart.
Nadat vorig jaar in diverse media werd gemeld dat de 23e fietstocht de laatste zou zijn, wegens het gebrek aan een organisator, kan André te Fruchte van LTO Noord nu melden dat zich alsnog een nieuwe organisator heeft gemeld.
Na een aantal gesprekken heeft Het Noasman de knoop door gehakt en gaan zij met hulp van Wagenbouwgroep Oet alle Windstreken op zondag 28 juli 2019 een fietstocht organiseren door het buitengebied van Berkelland. Opnieuw worden er 4 bedrijven in het buitengebied bezocht. Het zullen niet meer alleen boerenbedrijven zijn, maar ook andere bedrijven die gevestigd zijn in het buitengebied.
De nieuwe organisatie is meteen aan de slag gegaan en heeft inmiddels vier bedrijven bereid gevonden hun bedrijf die dag open te stellen voor de fietsers. Verder zal Vereniging Agrarisch Natuur beheer Berkel en Slinge met een informatiestand aanwezig zijn bij een nieuw aangelegd natuurgebied.
Omdat de opzet iets anders wordt, heeft de organisatie gekozen voor een andere naam; de ‘Bedrijvigheid op de boer’-tocht moet laten zien dat er heel wat bedrijvigheid is in het buiten gebied.
Aan Mark Nahuis van de nieuwe organisatie de vraag waarom hij verder gaat met de fietstocht: “In 2018 waren we één van de bedrijven die bezocht werd en ik vond het erg mooi de fietsers ons bedrijf te laten zien. Toen ik hoorde dat het de laatste editie was dacht ik, kunnen wij hier samen met onze wagenbouwgroep niet iets in betekenen”. Veel leden van de wagenbouwgroep wonen namelijk in het buitengebied en hebben daar een eigen bedrijf.
De eerste wagenbouwer die benaderd werd, Björn Klein Gunnewiek was meteen enthousiast en zegde direct zijn medewerking toe.
Inmiddels is de route globaal klaar, hebben de bedrijven toegezegd en wordt er nog gewerkt aan de precieze invulling van het geheel eromheen.
Door de voortvarendheid van de nieuwe organisatie hebben Andre te Fruchte, Gerrit Luggenhorst en Johan Te Raa er alle vertrouwen in dat het in 2019 goed komt met de fietstocht.
Mark Nahuis is blij met de adviezen van de 3 organisatoren van LTO Noord en bood de heren afgelopen maandag een attentie aan als dank voor de vele jaren inzet.

jul
31
wo
Woe. Inloopmiddag senioren in: Woonzorgcentrum De Hassinkhof
jul 31 @ 14:00 – 17:00

Inloopmiddag senioren in Woonzorgcentrum De Hassinkhof. Iedereen van harte welkom.

De Hassinkhof
Wonen en zorg gecombineerd, dat is De Hassinkhof. Het gebouw ligt in het kloppend hart van Beltrum, naast de kerk, en is onderdeel van Kulturhus Beltrum. Het huis kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. U wordt hier omringd met persoonlijke en betrokken zorg die nét even verder gaat. Hierdoor voelt u zich er snel thuis. In De Hassinkhof worden veel activiteiten georganiseerd. Door de verbinding met het Kulturhus Beltrum komt jong en oud er over de vloer en heeft het huis een open karakter. Zo haalt u het beste uit elk moment.
Verbinding met het Kulturhus Beltrum
Een open karakter.
Gelegen in het centrum van Beltrum, naast de kerk.

aug
4
zo
Kermis Voor-Beltrum
aug 4 @ 09:00 – aug 6 @ 20:00

Halfweg-Dome, Voor – Beltrum 

Halfweg-Dome (Voor-Beltrum)

Grolseweg, 18, 7156LC BELTRUM, OOST

 

In de maand juli of augustus vindt het jaarlijkse Volksfeest Voor-Beltrum plaats. Menig Voor-Beltrums hart begint in de zomer sneller te kloppen bij de gedachte aan dit oergezellige tentfeest bij Café Halfweg.Op het terrein staan naast de grote tent ook verschillende attracties als balgooi- en schiettent, draaimolen en natuurlijk de botsauto’s. Uiteraard ontbreken friet- en viskraam niet.

Het Volksfeest Voor-Beltrum is opgericht in 1947, in 2011 werd het 65-jarig jubileum gevierd. Het Volksfeest wordt georganiseerd door de volksfeestvereniging Voor-Beltrum in samenwerking met Stichting Halfweg. Het Volksfeest start traditioneel op de zaterdagavond en eindigt op de dinsdag waar wordt doorgegaan tot in de late uurtjes. De drie tussenliggende dagen wordt er flink gefeest en vinder er tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud plaats. Op de zaterdagavond vindt een woorddienst plaats in de tent voor de inwoners van Voor-Beltrum. Daarna kan er nog even gezellig worden nagepraat onder het genot van een drankje.

De zondagochtend staat in het teken van sportiviteit; er is een volley- en voetbaltoernooi en ook voor de kleinsten onder ons wordt er wat georganiseerd. Het volleybal toernooi kent al jaren vele deelnemende teams en bij het voetbaltoernooi laait er een strijd op tussen de diverse buurtschappen. Sinds vorig jaar vindt er ook een voetbalwedstrijd plaats voor de jeugd. ’s Middags kan er worden meegedaan aan de sterrit of fietstoertocht., waarna er in de tent de uitreiking van de diverse sportiviteiten plaatsvindt onder het genot van een drankje. ’s Avonds is het groot feest in de tent met een live-band. Dit is voor inwoners van Voor-Beltrum en weide omgeving de avond om weer eens goed op stap te gaan!!

Maandag wordt het volksfeest, na een kleine optocht versierd door de buurtschappen, officieel geopend door de burgemeester of een afgevaardigde van Gemeente Berkelland. Vervolgens is het tijd voor de buurtspelen. De buurtschappen, verdeeld over zo’n 10 teams hebben reeds met hun joker meegelopen in de optocht en strijden tijdens de buurtspelen (ook wel zeskamp genoemd) tegen elkaar om de eerste plaats. Na een opfrisbeurt is het dan tijd om bij te kletsen en te feesten in de tent waarbij er muzikale ondersteuning is.

Voor de kinderen is er volop vermaak aanwezig. Ook op de maandagavond is er volop muziek en feestelijkheid in de tent. Dinsdag wordt er bepaald welk koningspaar het komende kermisjaar over Voor-Beltrum mag regeren. Ook de jeugd kan een poging doen om zich te laten kronen tot jeugdkoning of –koningin. De jongens en mannen gaan vogelschieten en de meisjes en vrouwen leggen zich toe op het vogelgooien. Elk schrikkeljaar worden de rollen omgekeerd, eerstvolgend schrikkeljaar is 2012, dit jaar dus! Ook op de dinsdagmiddag wordt er gefeest met een live-band.

aug
14
wo
Woe. Inloopmiddag senioren in: Woonzorgcentrum De Hassinkhof
aug 14 @ 14:00 – 17:00

Inloopmiddag senioren in Woonzorgcentrum De Hassinkhof. Iedereen van harte welkom.

De Hassinkhof
Wonen en zorg gecombineerd, dat is De Hassinkhof. Het gebouw ligt in het kloppend hart van Beltrum, naast de kerk, en is onderdeel van Kulturhus Beltrum. Het huis kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. U wordt hier omringd met persoonlijke en betrokken zorg die nét even verder gaat. Hierdoor voelt u zich er snel thuis. In De Hassinkhof worden veel activiteiten georganiseerd. Door de verbinding met het Kulturhus Beltrum komt jong en oud er over de vloer en heeft het huis een open karakter. Zo haalt u het beste uit elk moment.
Verbinding met het Kulturhus Beltrum
Een open karakter.
Gelegen in het centrum van Beltrum, naast de kerk.

aug
17
za
Beachparty Beltrum 2019 aan de Mölleweg,
aug 17 – aug 18 hele dag

 

 

ZA, 17 AUGUSTUS 2019 – ZO 18 AUGUSTUS 2019
Beachparty Beltrum – 2019
Mölleweg, 7156 LJ Beltrum, Nederland

Ook dit jaar belooft het weer een feest te worden tijdens de jaarlijkse Beachparty in Beltrum. Zon, strand, sport, palmbomen, muziek, cocktails en feest zijn de ingrediënten voor dit knalevenement!

Met activiteiten als het welbekende beachtennis en beachvolleybal toernooi kan iedereen zich overdag van zijn of haar sportiefste kant laten zien! In de avond maakt het sportveld plaats voor de gezelligste partytent van Nederland waar iedereen helemaal los kan gaan!

Za. Oud papier ophalen Zanggroep Rhumtas, Beltrums Mannenkoor en Fif-teen
aug 17 @ 08:30 – 12:00

Oud-papier ophalen door Zanggroep Rhumtas, Beltrums Mannenkoor en Fif-teen.

Aandachtspunten:

– Papier verpakken in makkelijk te hanteren dozen. Verpak het zo compact mogelijk. (lege schoendozen trek ze uit elkaar!). 

– Dozen graag aan één kant van de weg plaatsen. Het liefst aan de stoeprand.

Alleen oud-papier in de dozen, geen piepschuim of ander afval.

Dozen met papier niet ‘s avonds van tevoren aan de weg zetten, als voor de NACHT REGEN  voorspeld wordt.

Dank voor uw medewerking.

oud-papier-ophalen

Waaraan moet oud papier voldoen om bruikbaar te zijn ”Als het papier maar schoon en droog is”

Kijk voor meer afvalscheidingstips op www.afvalscheidingswijzer.nl

Recentelijk is er in de dagbladen aandacht geweest voor het aangeboden oud papier. Delen van het artikel. mocht het je interesse hebben, is  hieronder te lezen.

Een paar verfomfaaide kassabonnen, een vel keukenpapier met snot of een envelop met plastic bobbeltjes in de bak met oud; papier? Het mag niet, maar kan af en toe gebeuren, weet Marco Verkerk van DS Smith Paper De Hoop, een papierfabriek in het Gelderse Eerbeek. „Als mensen het de volgende keer maar wél als rest afval beschouwen, want het hoort niet in de oudpapier-bak.”

Ach, mensen gooien de  vreemdste voorwerpen (per ongeluk) bij het oud papier, vertelt Verkerk tijdens een rondleiding door de papierfabriek. Hij wijst naar een container die bestemd is voor deze ‘stoorstoffen’. „We komen gekke dingen tegen. Van snoei-scharen tot bakstenen.”

Pizzadoos

Schoon en droog, is de vuistregel als het gaat om de inzameling van oudpapier en -karton. Om misverstanden te voorkomen: karton is dik papier. Schoon betekent zonder voedsel- en verfresten of vetvlekken. Dus niet schoon en vettige pizzadozen horen bij het restafval. En droog betekent niet doorweekt, een beetje regenwater kan geen kwaad. Grote kartonnen dozen mogen in de papierbak, mits in stukken gesneden: ze kunnen de ingang van de bak blokkeren.

Kartonnen koffiebekers en drink-pakken (yoghurt, melk) mogen weer niet in de bak met oudpapier, omdat er een plastic of aluminium laagje in zit. Ook voor geplastificeerd papier geldt: gooi het in de (grijze) bak met restafval. Wie twijfelt kan de scheurtest doen: Scheurt het niet goed, dan is het restafval. Glossy’s (de Privé en Margriet) van dik glanzend papier mogen wél bij het oud-papier.

Dat kassabonnetjes in de bak met restafval horen, is omdat ze een coating hebben die het papier ongeschikt maakt voor hergebruik. Ook treinkaartjes mogen niet in de bak met oudpapier, omdat ze een eenmalige chipkaart met een kunststof laagje hebben. Hoe zit het met nietjes en paperclips? Verkerk: „Die kunnen wij er eenvoudig uit vissen.” Ook enveloppen met een doorkijkvenster mogen bij het oudpapier.

Oudpapier is de belangrijkste grondstof om nieuw papier te maken, vertelt Verkerk. In Nederland geproduceerd papier en karton bestaat voor meer dan 80 procent uit gebruikt papier en karton. De rest is afkomstig van verse papiervezels uit hout.

Doe ook mee met het scheiden van plastic verpakkingen, metalen verpakkingen (blik) en drankpakken (pmd). Dit is namelijk geen afval. Het zijn waardevolle grondstoffen waarvan we nieuwe materialen en producten maken.

LEGE PLASTIC VERPAKKING in de gele plastiek zak
Bakjes voor salade, groente en fruit
Bekers voor yoghurt, vla en ijs
Blisterverpakkingen (van bijv. schroefjes)
Flacons voor wasmiddelen, shampoo en zeep
Flessen voor frisdrank,water, melk, azijn etc.
Knijpflessen voor sauzen, olie, etc.
Kuipjes voor boter, saus, smeerkaas
Plantenpotjes
Plastic zakken en tasjes
Verpakkingen van kaas, vlees, vis
Zakken voor pasta, rijst, brood, snoepgoed etc.

LEGE METALEN VERPAKKING (BLIK) in de grijze container

Aluminiumfolie
Aluminium schaaltjes
Conservenblikken
Cups van waxinelichtjes
Dopjes van bierflessen
Drankblikjes

Folie van toetjesbakjes
Lege metalen verpakking (blik)
Schroefdeksels
Stalen siroopflessen
Verfblikken (leeg en droog)
LEGE DRANKPAKKEN

Kartonnen pakken of pakjes voor (karne)melk, vla en yoghurt
Kartonnen pakken of pakjes voor soep en pastasaus
Kartonnen pakken en pakjes voor frisdrank, vruchtensappen, water en wijn

WAT NIET BIJ (in de gele plastiek zak) PMD MAG PLASTIC VERPAKKING OF VOORWERPEN. Dus in de grijze container!

Netjes van mandarijnen, sinaasappels, uien

Chipsverpakking (gecombineerd materiaal, hoort bij restafval)
Doordrukstrips (gecombineerd materiaal, hoort bij restafval)
Gebruiksvoorwerpen (naar kringloop of milieustraat, recycleplein of scheidingsstation)
Huisraad (naar kringloop of milieustraat, recycleplein of scheidingsstation)
Kitkokers (leeg bij restafval; niet leeg bij klein chemisch afval)
Koffiecupjes (restafval)
Landbouwplastic en vijverfolie (grofvuil)
Medisch afval zoals injectienaalden (klein chemisch afval) of stomazakken (restafval)
Piepschuim schaaltjes of verpakking (restafval)
Piepschuim vulmiddel (naar milieustraat, recycleplein of scheidingsstation)
Shopper boodschappentassen (restafval of grofvuil)
Speelgoed (naar kringloop of milieustraat, recycleplein of scheidingsstation)
Tuinstoelen en andere gebruiksvoorwerpen (naar kringloop of milieustraat, recycleplein of scheidingsstation)

METALEN VERPAKKING OF VOORWERPEN
Spuitbussen van slagroom, deodorant of haarlak (restafval)
Verfblikken met inhoud (klein chemisch afval)
Wat ook niet bij pmd hoort zijn alle overige afvalsoorten zoals gft, papier en karton, glas, textiel, restafval en grofvuil.

Bekijk hier 6 Dingen Die Je NOOIT Door De WC Moet Spoelen

Kijk voor meer afvalscheidingstips op www.afvalscheidingswijzer.nl

Boerenland Wandeltocht bij Het Noasman
aug 17 @ 09:00

Boerenland Wandeltocht in Beltrum

De stichting vrienden van “Het Noasman” organiseert op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019 voor de 7e keer de Boerenland Wandeltocht door het veelzijdige boerenland van Beltrum.

Wandelaars kunnen kiezen uit een route van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer. Start-, rust- en eindpunt is Bezoekerscentrum “Het Noasman” aan de Meenweg 4 te Beltrum.

Starten kan voor de 30 km tussen 09.00 en 10.00 uur, 20 en 15 kilometer tussen 09.00 en 11.00 uur en voor de 10 en 5 kilometer tussen 09.00 en 12.00 uur.

Na het succes van de voorgaande jaren heeft de organisatie opnieuw nieuwe routes kunnen uitzet ten, welke voeren over Landgoed “Het Noasman” en het naastgelegen retentiegebied van Waterschap Rijn en IJssel. De tochten voeren natuurlijk ook langs nostalgische boerderijen, weilanden met grazende koeien, akkers met koren of maïs. Kortom de veelzijdigheid van het traditionele Achterhoekse landschap komt op alle afstanden aan bod. De natuurgebieden worden zeker niet vergeten. De organisatie is erg blij met de medewerking van een aantal particulieren die eenmalig hun natuurgebied open zullen stellen voor de wandelaars.

Verrassend aan deze tocht is om te zien hoe de nieuwe natuur en oude natuur vlekkeloos in elkaar overgaan en elkaar aanvullen in het traditionele coulissen- en essenlandschappen van Beltrum.

De routes zijn uitgezet door ervaren wandelaars die het gebied door en door kennen en u laten genieten van verrassende weggetjes en paadjes waar u normaal gesproken niet zou komen.

Deze tocht wordt gehouden onder auspiciën van de KWBN – de Koninklijke Wandel Bond Nederland.

De kosten bedragen € 3,50 per deelnemer en kinderen tot 12 jaar mogen gratis meelopen met de ouders.

Voor meer informatie over de wandeltocht kijk op de website www.noasman.nl.

 

aug
18
zo
Ronde van de Achterhoek start in Doetinchem en finisht in Terborg
aug 18 hele dag

 

De derde editie van de hernieuwde Ronde van de Achterhoek start op zondag 18 augustus in Doetinchem.

Komt de Ronde van de Achterhoek weer door Beltrum?

Daarmee kent de wielerkoers voor Nederlandse semi-professionele wielrenners en de beste Nederlandse amateurs opnieuw een nieuwe startlocatie. Waar de afgelopen twee jaren in Gendringen werd gefinisht, valt die eer in 2019 te beurt aan Terborg. Dit in het kader van het 600-jarig bestaan van de stad.

In Doetinchem zullen de eerste ploegen zich volgens het voorlopige programma omstreeks 10.00 uur melden, waarna de teams tussen 11.30 en 12.30 één voor één aan het publiek gepresenteerd worden. Het peloton, met daarin 25 teams, zal vervolgens om 13.00 uur officieel van start gaan vanaf het Simonsplein. Een uur later komen de renners daar nogmaals voorbij, waarna via een tocht door alle gemeentes van de Achterhoek koers wordt gezet richting Terborg. Daar zullen nog vijf lokale rondes verreden worden via Sivolde, Ulft en Etten.

Cees Bol won in 2018 de Ronde van de Achterhoek. Dit jaar komt de 23-jarige coureur uit voor Team Sunweb, wat duidelijk maakt welke talenten er actief zijn in de Achterhoekse wielerklassieker. Het Centrummanagement Binnenstad Doetinchem en de gemeente Doetinchem hebben dan ook spontaan en enthousiast positief gereageerd op het verzoek van het bestuur van de Ronde van de Achterhoek om de start van de Ronde van de Achterhoek 2019 te laten plaatsvinden in de binnenstad van Doetinchem.

Boerenland Wandeltocht bij Het Noasman
aug 18 @ 09:00

Boerenland Wandeltocht in Beltrum

De stichting vrienden van “Het Noasman” organiseert op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019 voor de 7e keer de Boerenland Wandeltocht door het veelzijdige boerenland van Beltrum.

Wandelaars kunnen kiezen uit een route van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer. Start-, rust- en eindpunt is Bezoekerscentrum “Het Noasman” aan de Meenweg 4 te Beltrum.

Starten kan voor de 30 km tussen 09.00 en 10.00 uur, 20 en 15 kilometer tussen 09.00 en 11.00 uur en voor de 10 en 5 kilometer tussen 09.00 en 12.00 uur.

Na het succes van de voorgaande jaren heeft de organisatie opnieuw nieuwe routes kunnen uitzet ten, welke voeren over Landgoed “Het Noasman” en het naastgelegen retentiegebied van Waterschap Rijn en IJssel. De tochten voeren natuurlijk ook langs nostalgische boerderijen, weilanden met grazende koeien, akkers met koren of maïs. Kortom de veelzijdigheid van het traditionele Achterhoekse landschap komt op alle afstanden aan bod. De natuurgebieden worden zeker niet vergeten. De organisatie is erg blij met de medewerking van een aantal particulieren die eenmalig hun natuurgebied open zullen stellen voor de wandelaars.

Verrassend aan deze tocht is om te zien hoe de nieuwe natuur en oude natuur vlekkeloos in elkaar overgaan en elkaar aanvullen in het traditionele coulissen- en essenlandschappen van Beltrum.

De routes zijn uitgezet door ervaren wandelaars die het gebied door en door kennen en u laten genieten van verrassende weggetjes en paadjes waar u normaal gesproken niet zou komen.

Deze tocht wordt gehouden onder auspiciën van de KWBN – de Koninklijke Wandel Bond Nederland.

De kosten bedragen € 3,50 per deelnemer en kinderen tot 12 jaar mogen gratis meelopen met de ouders.

Voor meer informatie over de wandeltocht kijk op de website www.noasman.nl.

 

aug
28
wo
Woe. Inloopmiddag senioren in: Woonzorgcentrum De Hassinkhof
aug 28 @ 14:00 – 17:00

Inloopmiddag senioren in Woonzorgcentrum De Hassinkhof. Iedereen van harte welkom.

De Hassinkhof
Wonen en zorg gecombineerd, dat is De Hassinkhof. Het gebouw ligt in het kloppend hart van Beltrum, naast de kerk, en is onderdeel van Kulturhus Beltrum. Het huis kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. U wordt hier omringd met persoonlijke en betrokken zorg die nét even verder gaat. Hierdoor voelt u zich er snel thuis. In De Hassinkhof worden veel activiteiten georganiseerd. Door de verbinding met het Kulturhus Beltrum komt jong en oud er over de vloer en heeft het huis een open karakter. Zo haalt u het beste uit elk moment.
Verbinding met het Kulturhus Beltrum
Een open karakter.
Gelegen in het centrum van Beltrum, naast de kerk.