Speeldata in 2020

 

Hallo toneelvrienden,

Door het besluit van het RIVM gaan onze uitvoeringen van “Hotel Jachtlust” deze maand niet door. Maar wij hebben nieuwe datums gevonden wanneer we voor u zullen spelen.

19 oktober (voor KBO) 19.30 uur
23, 25, 29 en 31 oktober 20.00 uur
1 november 20.00 uur

De uitvoeringen op de zondagen zullen ‘s middags plaatsvinden.

In september krijgt u als eerste de gelegenheid om de aangeschafte kaarten om te ruilen voor een dag naar keuze, wanneer dit precies is hoort u nog. Hierna zal pas de kaartverkoop van start gaan. Nu naar Dute gaan om kaarten te ruilen heeft dus geen zin.

Wij hopen u voldoende hiermee geïnformeerd te hebben.

BELTRUM – Toneelgroep DOEK uit Beltrum maakte donderdagavond bekend dat de geplande uitvoeringen van het toneelstuk “Hotel Jachlust” niet door zouden gaan. Vanavond, vrijdag 13 maart, zou eigenlijk de première zijn. Het coronavirus zorgde ook hier voor een streep door de rekening. Na beraad heeft DOEK vandaag laten weten de uitvoeringen te verplaatsen naar oktober. De nieuwe data zijn 23, 25, 29 en 31 oktober en 1 november. Tevens is er een optreden voor KBO op 19 oktober. De uitvoeringen op zondag zullen in de middag plaats vinden.

In september krijgen de mensen die kaarten hebben we de afgelaste uitvoeringen als eerste de gelegenheid om deze om te ruilen voor nieuwe kaarten. Men kan dan zelf de dag uitkiezen. De kaartverkoop zal pas na deze omruilactie starten. DOEK benadrukt dat geen zin heeft om nu naar Café Dute te gaan om kaarten om te wisselen.

Vrijdag 13 maart: aanvang 20 uur
Zaterdag 14 maart: aanvang 20 uur
Maandag 16 maart KBO aanvang 19:30 uur

 

Donderdag 19 maart: aanvang 20 uur
Zaterdag 21 maart: aanvang 20 uur
Zondag 22 maart: aanvang 14.30 uur

Een klucht in drie bedrijven door Derek Benfield

Hotel Jachtlust herbergt een paar vreemde gasten. Maar ja, wat wil je, de eigenaars zijn ook niet alledaags. Het hotel doet zijn naam beslist eer aan. Iedereen is wel naar iets op jacht. De baas jaagt achter zijn varkens aan, zijn vrouw achter de mannen en de gasten achter een schat die in het hotel verborgen moet zijn. Ze proberen elkaar allemaal te slim af te zijn en jagen elkaar zo niet OP dan wel IN de kast.

Kom kijken en geniet mee als de schat eindelijk tevoorschijn komt…