U was gewend op deze pagina de vieringen van de St Paulusparochie te vinden, echter omdat u voor het bezoeken van een viering u zich moet aanmelden verwijzen wij u via onderstaande link, naar de St Paulusparochie site waar u alle vieringen ziet en u zich tevens kunt aanmelden. 

De Kerstvieringen in onze locatie Beltrum gaan niet door en kunnen dit jaar niet bezocht worden.

Echter voor de locatie Beltrum is er de volgende uitzondering. De Woord- en gebedsviering verzorgt door Werkgroep Kiddoesj op eerste kerstdag vrij. 25 dec. om 10:30 uur, zal door iedereen ook via livestream (telefoon, tablet of computer te volgen zijn. Wij gaan ons uiterste best doen zodat u deze viering bij u in de huiskamer te kunnen meevieren.

 U kunt hiervoor gebruik maken van de volgende link: www.beltrumlive.nl

Mocht u met het opstarten moeite hebben, vraag uw kinderen, kleinkinderen, buurman of kennis u hiermee even behulpzaam te zijn.

Alle misintenties opgegeven voor alle kerstvieringen worden tijdens de digitale viering genoemd.

 

Openstelling kerk op 1e en 2e kerstdag voor een persoonlijk bezoek en bezichtiging van de Kerststal.

Beide dagen is de kerk open van 11:30 u tot 16.:00 uur.

Dit jaar zullen we door de coronamaatregelen alleen maar digitaal aan de vieringen kunnen deelnemen en op die manier toch nog kunnen genieten van al dat moois. Het is helaas niet anders, maar de deuren van de kerk staan beide kerstdagen open voor een persoonlijk bezoek, om de versiering te bewonderen en de stal te bezoeken. We nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen. Wel vragen we u daarbij de corona-maatregelen (1,5 meter afstand) in acht te nemen, een mondkapje te dragen en de looproute te volgen.

Tijdens de kerstdagen staat er een collectebus voor een vrije gift om de vele kosten te dekken die in de aanloop naar kerst door de kerk zijn gemaakt. 

 

Vanaf zondag 27 december zijn er weer normale vieringen, uiteraard geldt hier het maximum van 30 personen, waarvoor u zich moet aanmelden.

Dit geldt dus ook voor de vieringen met Oud en Nieuw op don. 31 dec 19:00 uur van de Woord- en gebedsviering m.m.v. de Werkgroep van het Dames- en Herenkoor.

 

  • Alle aanmeldingen dienen online via de Website van de St. paulusparochie.nl  te gebeuren of via de reserveringstelefoon (06-82 60 48 36)
  • Dit kan vanaf 17 december tot en met 21 december online. Telefonisch op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur.
  • Alle aanmeldingen, telefonisch en online, worden verzameld en krijgen de mensen bericht of ze toegang hebben tot de viering of niet.
  • Na Kerst gaat de aanmelding weer op de oude voet verder zoals u gewend bent.

 

U ziet bij de desbetreffende vieringen de knop < reservering aanvragen > door op deze knop te klikken kunt u zich reserveren voor de betreffende viering.

Voor een overzicht van de vieringen in de St Paulusparochie,  (ook Beltrum) en reservering aanvragen, klik hier. 

U hebt moeite met het aanmelden voor de vieringen?

Wij hebben hier alle begrip voor en bieden u de volgende oplossing.

  •  U komt gewoon naar de betreffende viering zonder u vooraf aan te melden. Bij aankomst noteren wij dan uw gegevens zoals: naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u naar de viering komt.
  • U mag thuis deze gegevens ook zelf opschrijven en deze bij binnenkomst afgeven.
  • Voor diegene die zich nu al digitaal aanmelden, blijf dit dan doen, het bespaart ons werk.
  • Het kan ook zijn dat regels binnenkort worden aangepast , zodat aanmelden helemaal niet meer nodig is

Wij hopen hiermee te voldoen aan de corona regels. Hoe makkelijk kan het zijn. Houdt de 1.5 meter afstand. Welkom bij onze vieringen. Er was de afgelopen vieringen voldoende plaats in onze mooie kerk, zodat u zelf uw vertrouwde plekje kunt opzoeken.
De Locatieraad.

Registratie van de bezoekers is noodzakelijk zodat bij constatering van een corona besmetting, direct de juiste informatie beschikbaar is en onmiddellijk maatregelen genomen kunnen worden om verdere besmetting te voorkomen. 

De vieringen in Groenlo zijn te volgen via de Kerkradio en zijn in Beltrum te volgen via onze kerkradio. Beltrum valt binnen het zendbereik van Groenlo, dus jullie Kerkradio-abonnees kunnen Groenlo ook beluisteren! De zender heeft een bereik van ca. 8 km en is daarom niet in de hele parochie te beluisteren. De Calixtusbasiliek in Groenlo is te beluisteren op kanaal 25 (frequentie 153.4125).

De vieringen in de  H. Calixtusbasiliek Kerkstraat 8, in Groenlo zijn hier live te volgen via kerkdienst gemist.

De vieringen in Lichtenvoorde zijn te volgen (en achteraf te beluisteren) via internet: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1258-St-Bonifatius-Ludger-kerk 

Verder is er elke dag een viering in Groenlo en in Lichtenvoorde die ook te beluisteren is.