R.K. Parochie HH. Paulus en Ludger

 

 

 

 

U was gewend op deze pagina de vieringen van de R.K. Parochie HH. Paulus en Ludger te vinden, echter omdat u voor het bezoeken van een viering u zich moet aanmelden verwijzen wij u via onderstaande link, naar de St Paulusparochie site waar u alle vieringen ziet en u zich tevens kunt aanmelden. 

  • Alle aanmeldingen dienen online via de Website van de Parochie HH. Paulus en Ludger, Oost-achterhoek  te gebeuren of via de telefoon van het algemene secretariaat (0544 46 46 63)
  • Telefonisch op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur.
  • Alle aanmeldingen, telefonisch en online, worden verzameld en krijgen de mensen bericht of ze toegang hebben tot de viering of niet.

U ziet bij de desbetreffende vieringen de knop < reservering aanvragen > door op deze knop te klikken kunt u zich reserveren voor de betreffende viering.

Voor een overzicht van de vieringen in de Parochie HH. Paulus en Ludger, Oost-achterhoek,  (ook Beltrum) en reservering aanvragen, klik hier. 

U hebt moeite met het aanmelden voor de vieringen?

Wij hebben hier alle begrip voor en bieden u de volgende oplossing.

  •  U komt gewoon naar de betreffende viering zonder u vooraf aan te melden. Bij aankomst noteren wij dan uw gegevens zoals: naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u naar de viering komt.
  • U mag thuis deze gegevens ook zelf opschrijven en deze bij binnenkomst afgeven.
  • Voor diegene die zich nu al digitaal aanmelden, blijf dit dan doen, het bespaart ons werk.
  • Het kan ook zijn dat regels binnenkort worden aangepast , zodat aanmelden helemaal niet meer nodig is

Wij hopen hiermee te voldoen aan de corona regels. Hoe makkelijk kan het zijn. Houdt de 1.5 meter afstand. Welkom bij onze vieringen. Er was de afgelopen vieringen voldoende plaats in onze mooie kerk, zodat u zelf uw vertrouwde plekje kunt opzoeken.
De Locatieraad.

Registratie van de bezoekers is noodzakelijk zodat bij constatering van een corona besmetting, direct de juiste informatie beschikbaar is en onmiddellijk maatregelen genomen kunnen worden om verdere besmetting te voorkomen. 

De vieringen in Groenlo zijn te volgen via de Kerkradio en zijn in Beltrum te volgen via onze kerkradio. Beltrum valt binnen het zendbereik van Groenlo, dus jullie Kerkradio-abonnees kunnen Groenlo ook beluisteren! De zender heeft een bereik van ca. 8 km en is daarom niet in de hele parochie te beluisteren. De Calixtusbasiliek in Groenlo is te beluisteren op kanaal 25 (frequentie 153.4125).

De vieringen in de  H. Calixtusbasiliek Kerkstraat 8, in Groenlo zijn hier live te volgen via kerkdienst gemist.

De vieringen in Lichtenvoorde zijn te volgen (en achteraf te beluisteren) via internet: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1258-St-Bonifatius-Ludger-kerk 

Verder is er elke dag een viering in Groenlo en in Lichtenvoorde die ook te beluisteren is.