Extra maatregelen vanwege Coronavirus.

Lees hier: i.p.v. de Echo de eerste Nieuwsbrief voor Geloofsgemeenschap Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming in Beltrum uitgave april 2020

Laatste maatregel: ALLE VIERINGEN en bijeenkomsten t/m maandag  1 juni  vinden geen doorgang en worden afgelast.

De vieringen in Groenlo zijn te volgen via de Kerkradio en zijn in Beltrum te volgen via onze kerkradio. Beltrum valt binnen het zendbereik van Groenlo, dus jullie Kerkradio-abonnees kunnen Groenlo ook beluisteren! De zender heeft een bereik van ca. 8 km en is daarom niet in de hele parochie te beluisteren. De Calixtusbasiliek in Groenlo is te beluisteren op kanaal 25 (frequentie 153.4125).

De vieringen in Lichtenvoorde zijn te volgen (en achteraf te beluisteren) via internet: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1258-St-Bonifatius-Ludger-kerk

Verder is er elke dag een viering in Groenlo en in Lichtenvoorde die ook te beluisteren is. Zie onderstaande bericht op de parochiewebsite:

https://stpaulusparochie.nl/index.php/home-sp/190-home/2913-pastorale-brief-3-vieren-ten-tijde-van-de-corona-crisis

Lees hier: Pastoraat ten tijde van de corona-pandemie, van het Pastoraal team

Door de maatregelen die van kracht zijn om verspreiding van het coronavirus te beperken, is het besluit genomen om het contactblad voor onze Geloofsgemeenschap, de  Echo niet uit te geven.