EIBERGEN – De laatste bijeenkomst van het Schrijfcafé in de Bibliotheek Eibergen (Grotestraat 58) staat op 13 februari 2020 in het teken van een jonge schrijfster uit Beltrum. Sophie Hilhorst heeft inmiddels een aantal thrillers op haar naam staan en zal tijdens deze avond vertellen over haar boeken en het schrijfproces. De avond begint om 20.00 uur. Aanmelden wordt op prijs gesteld.

Sophie Hilhorst
Rond je 20ste al drie thrillers op je naam hebben staan, dat kunnen niet veel mensen zeggen. Sophie Hilhorst uit Beltrum heeft dat inmiddels wel gepresteerd. Bracht ze eerder al ‘Kamer 237’ en ‘Friese duisternis’ uit, eind 2018 zag haar boek ‘Zo moeder, zo dochter’ het levenslicht.
In dit boek, waar Hilhorst een jaar aan werkte, staan twee moorden centraal. “Dit boek is heel anders dan mijn vorige twee. Er komen verschillende verhaallijnen in voor die ik allemaal van tevoren uitgedacht heb. Bij mijn vorige boeken was dat niet zo. Ook is mijn taalgebruik veel volwassener. Ik ben echt trots op dit boek”, aldus de schrijfster in een interview met Barbara Pavinati.

Schrijfcafé
Tijdens het Schrijfcafé wordt op informele wijze gepraat over schrijven en alles wat daarbij komt kijken. Onder het genot van koffie of thee wisselen de deelnemers gedachten en ideeën uit over zelf meegebrachte teksten, al dan niet zelfgeschreven. Schrijfervaring is absoluut niet nodig. Barbara Pavinati, die de avonden leidt, trapt elk samenzijn af met een inbreng van eigen pen.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijzondere avond is mogelijk via http://www.oostachterhoek.nl/schrijfcafe. Deelname kost € 5,00, het bedrag kan op de avond zelf voldaan worden.