Glazenhuus Beltrum, oliebollen actie

LAST MINUTE ACTIE! Ondanks de nieuwe maatregelen hebben we gekeken naar wat er wel mogelijk is dit jaar. Helaas niet zoals u van ons gewend bent de traditionele oliebollen verkoop maar dit jaar hebben we…. OLIEBORRELBOX.
De olieborrelbox is voorzien van een heerlijke zak oliebollen, lekkere hapjes en een paar drankjes. En daarnaast diverse kortings- en actiebonnen van onder andere Dute Beltrum, Bakkerij Stroet Beltrum, Pascal Voerman, Carwash Nijhuis en Wim Groot Lipman Sallandse Vleesspecialiteiten!
Deze toffe box heb je al in het bezit voor € 25,- en is af te halen op woensdag 29 december tussen 18:00 en 20:00 middels een drive through op het Mariaplein!
Waar kun je deze box bestellen? Dat is eenvoudig hier te doen: https://www.ticketkantoor.nl/shop/sjb2021

Zo rond een uur zes gaan op 29 december altijd de speciale voor oliebollen bestemde frituurpannen aan. En als het eerste deeg gerezen is kan de eerste bakploeg beginnen met het bakken van de oliebollen. In drie ploegen worden in de nacht van 29 op 30 december zo’n 10.000 oliebollen gebakken. Geen sinecure. Maar de vrijwilligers doen het graag. Het geld dat met de actie wordt verdiend komt immers ten goede aan de jeugd van Beltrum.

Zo rond middernacht begint dan ook radio ’t Glazen Huus met haar uitzending en dan worden er speciale arbeidsvitaminen voor de oliebollenbakkers.

Als de volgende ochtend de meeste oliebollen gebakken zijn gaan rond 9.00 uur de kinderen op pad om huis-aan-huis de overheerlijke oliebollen te verkopen.
Tezamen met ’t Glazen Huus, met al haar activiteiten, kun je gerust zeggen: “Oud en Nieuwe vier je met SJB”.