Concert Slingelandkapel geannuleerd

Helaas hebben we, na de persconferentie van vrijdag 12 november over de coronamaatregelen, moeten besluiten ons bokbierconcert “de Bok is Los” op zaterdag 20 november as. in Dacapo, te Beltrum te annuleren.
We plannen graag een nieuw concert, wanneer er weer meer mogelijk is.

Na een lange periode van muzikale stilte vanwege corona, kondigt de Slingelandkapel uit Beltrum  met veel plezier haar bokbierconcert aan. Het jaarlijks terugkerende concert, waarin de Böhmische en Egerländer muziek centraal staat, wordt gebracht in de tot gemütliche Bierstube omgetoverde zaal van het muziekgebouw Dacapo in Beltrum. De kapel speelt onder de vertrouwde leiding van Kapelmeester Robin Loff.

Onder het genot van een bokbiertje luistert u naar een afwisselend programma met authentieke Egerländer muziek van o.a. Ernst Mosch. Ook presenteert de kapel nieuwe stukken in de Böhmische/Egerländer stijl van de nog wat minder bekende jonge componisten van deze muziek. Natuurlijk mag u zich ook verheugen op “evergreens” en feestelijke bewerkingen, waarmee het bokbier en zijn feestsfeer eer gedaan zal worden.
Het wordt een avond met voor ieder wat wils!

“De Bok is Los” op 20 november a.s.
in muziekgebouw Dacapo, Haarstraat 1a 7156 LM Beltrum.
Aanvang concert: 20.00 uur

Zaal open: om 19.30 uur

Toegang: € 5,-
Denkt u aan uw coronapas?! Deze wordt gecheckt.