Het Noasman heeft een nieuw fietsarrangement samengesteld door de prachtige natuur in Zuid Twente en Oost Achterhoek. Belangstellenden kunnen op zondag 13 juni op de pedalen voor deze fietstocht. Er kan gestart worden tussen 10.00 en 13.00 uur bij start- en eindpunt Bezoekerscentrum ‘Het Noasman’ aan de Meenweg 4 in Beltrum. De 45 km lange fietsroute loopt onder andere door de graasweide van de heide koeien op Landgoed Het Lankheet, tussen de schapen in het Haaksbergerveen en langs de Berkel in Rekken. Door de afwisseling in het landschap is de tocht is zeker de moeite waard.

Onderweg zijn er genoeg horecagelegenheden en bankjes om uit te rusten. De fietstocht wordt volledig uitgepijld zodat verdwalen niet mogelijk is. Deelnemers moeten zich houden aan de geldende coronarichtlijnen, fietsen op eigen gelegenheid en deelnemers met gezondheidsklachten worden geweigerd. Na afloop is men welkom op het terras van Het Noasman, waar voldoende ruimte is. De kosten voor de fietsroute met wat lekkers voor onderweg bedragen 5 euro.

Reserveer kan via http://www.noasman.nl, uiterlijk 1 dag van te voren en men dient een tijdsindicatie aan te geven voor de start.