Café Dute behouden voor Beltrum!!

Aan de onzekerheid over de continuïteit van de “horeca” in Beltrum lijkt een einde te komen. Zo stond Café Dute al geruime tijd te koop, maar kwam het proces niet verder. In samenspraak met de Raad van Overleg, is Marco Klein Falckenborg aan de slag gegaan om de mogelijkheden te onderzoeken om Horeca te behouden voor Beltrum.
We kunnen nu echter melden dat er voor Cafe Cafetaria Zalencentrum Dute een oplossing is, waarbij de financiën geregeld zijn en we hiermee de continuïteit van de horeca kunnen waarborgen. Voor het “uitbaten” van het café, het cafetaria en de catering activiteiten is Marco op zoek naar de juiste personen die dit willen oppakken.
Heb je ervaring en of passie voor de horeca neem dan contact op met hem. Dit kan per telefoon (06-10 01 36 80) maar een app is ook welkom!

De reactie op facebook van André en Francis

Hallo lieve mensen:
De kogel is bijna door de kerk(café ).Het financiële plaatje is aan de achterkant rond.Nu maar wachten op de nieuwe uitbater(s).

Na 42 jaar vol liefde en passie het werk gedaan te hebben,komt er een einde aan het Dute tijdperk.Hoe het verder gaat,hoor je dan nog wel.
Met vriendelijke groet,
André en Francis Dute.