Landgoed Wandeltocht in Beltrum

De stichting vrienden van “Het Noasman” organiseert op zaterdag 12 en zondag 13 september 2020 de in april uitgestelde Landgoed wandeltocht door het veelzijdige boerenland van Beltrum.
Wandelaars kunnen kiezen uit een route van 5, 10, 15 en 20 kilometer.
De locatie voldoet volledig aan de RIVM normen, d.w.z. alles staat buiten opgesteld en vrijwilligers zullen mensen op het terrein de weg wijzen en ze attenderen op 1,5 meter afstand
Deelnemers met gezondheidsklachten moeten helaas worden geweigerd.
Starten kan voor 20 en 15 kilometer tussen 09.00 en 11.00 uur en voor de 10 en 5 kilometer tussen 09.00 en 12.00 uur. Start-, rust- en eindpunt is Bezoekerscentrum “Het Noasman” aan de Meenweg 4 te Beltrum.
De routes voeren over Landgoed “Het Noasman” en het naastgelegen retentiegebied, maar ook door bossen, verharde en onverharde wegen, paden, velden en langs boerenerven. Verrassend is om te zien hoe de nieuwe natuur en oude natuur vlekkeloos in elkaar overgaan en elkaar aanvullen in het traditionele coulissen- en essenlandschappen van Beltrum.
De organisatie wil u vooral laten genieten van verrassende weggetjes en paadjes waar u normaal gesproken niet zou komen.
Deze tocht wordt gehouden onder auspiciën van de KWBN.
De kosten bedragen € 3,50 per deelnemer en kinderen tot 12 jaar mogen gratis meelopen met de ouders.
Info: www.noasman.nl.