De Historische Werkgroep Beltrum is onlangs begonnen met het opstarten van een digitaal archief voor foto’s, video’s, documentatie en geluidsfragmenten. Wat is dan mooier om deze direct te delen met eenieder die zich verbonden voelt met het Beltrum van toen en nu.

Henk te Bogt en Stan Kok hebben een video animatie opgenomen met oude foto’s van Beltrum met als titel: ‘Een reize in de tied deur Beltrum’. In korte tijd is deze video al maar liefst 4500 maal bekeken.

Een bezoekersaantal ‘boven alle verwachtingen’ aldus Henk

Hoe mooi is het om deze video hier bekijken.

En om via de site http://www.archiefbeltrum.nl oude herinneringen op te halen van vroeger en verhalen te delen.

De Historische Werkgroep Beltrum kijk uit naar uw reactie. Dus als u ook maar iets met de historie van Beltrum hebt en beschikt over exclusieve foto’s/beeld/geluids opname of documentatie laat het ons weten. Omdat wij graag de hoogst mogelijk kwaliteit voor ons archief willen hebben, willen wij dit heel graag ontvangen op de mail via HistorischeWerkgroepBeltrum@gmail.com . Wij zullen het dan desgewenst ook op Facebook zetten in de verschillende categorieën. Mocht u foto’s nog niet digitaal hebben laat het ons weten zodat wij daarbij kunnen helpen.

De Historische Werkgroep Beltrum.

Hieronder nog een aantal video’s om te bekijken.