zondag, 17 maart 2019
Aanvangstijd activiteit 14.30  uur Sporthal ‘de Sonders’ Beltrum

Voorjaarsconcert muziekvereniging Concordia. 

THE SECOND WALTZ & MORE
Concordia Beltrum in samenwerking met Studio 65 Vocaal Theater

Sluit uw ogen…, geniet van de bekende klassiekers van André Rieu, en waan u in gedachten op het Vrijthof.

Samen met Studio 65 Vocaal Theater zet Harmonieorkest Concordia een middag vullend programma neer met prachtige muziek uit opera, operette, musical en film met een knipoog naar André Rieu!

Het concert is een bijzondere samenwerking tussen Concordia en Studio 65: een amateur theater- en zanggezelschap uit Enschede die met regelmaat opera-, operette- en musicaloptredens verzorgt.

Marieke Visser is één van de solisten van Studio 65. Zij ontving op 10 december j.l. uit handen van musicalster Freek Bartels, de amateur musical award 2018 voor beste vrouwelijke hoofdrol in een musicalproductie. Ze verdiende de award voor haar vertolking van Milady de Winter in 3 Musketiers die in maart van dat jaar werd opgevoerd door Studio65 Vocaal Theater in het Wilminktheater in Enschede. Marieke zal samen met andere solisten van Studio65 haar medewerking verlenen in “The second waltz and more”.

Het belooft een zeer afwisselende muzikale middag te worden, waar maanden repetitie aan vooraf is gegaan. Dit wilt u niet missen!

Bestel nu nog met korting uw tickets in de voorverkoop via www.concordiabeltrum.nl