Zoals jullie wellicht hebben gelezen op het spandoek bij school is het hele dorp om 20:00 welkom om deel te nemen aan de veilingronde waar alle items van bedrijven en verenigingen geveild worden. We hopen dat jullie bedrijven zodoende goed onder de aandacht komen en natuurlijk dat de veiling goed bezocht wordt.
In de bijlage van deze mail kun je ook de volledige lijst inzien van alle veilingitems

Veiling nummer Wat wordt er geveild?
1 Koffiezet apparaat
Paul Ribbers
2 Een tafel

Knip schuur
3 Metalen brievenbus

Paul Ribbers
4 De lavendel pedicure/ manicure
1x kind teen nagels lakken
5 Cadeaubon Vel-Ari Haarmode 1x kind knippen
6 Dinerbon van Spilman
7 De lavendel pedicure/ manicure 1x kind teen nagels lakken
8A
8B Pendellamp zonder kappen

Pendellamp met kappen
9 Koelkast
60 liter.
Autobedrijf Nijhuis
10 1x consult bij Gezondheidscoach

11 2 tuinstoelen en tafeltje + 2 kussens
Paul Ribbers
12 Boodschappentas Coop
13 Cadeaubon Vel-Ari Haarmode 1x kind knippen

14 1x consult bij Gezondheidscoach Gewoon Doen.
Chantal
15 Coop gevulde Boodschappen tas
16 Kinderbox
Paul Ribbers
17 Ikea tafel nieuw
185x 91
Paul Ribbers
18 Slagerij Kastelein
BBQ pakket voor 5 personen all incl.
18A Pigpop VIP pakket
Volwassenen
19 Vogeldrinkschaal
Bram Pape Creastone

En dan, het allerbelangrijkste.. Vrijdagavond 24 mei, tussen 19:30 en 19:45, aan de kant van Kulturhus/pinautomaat worden jullie van harte ontvangen door Frederike Piepers, Marriele Broshuis en Anne Groot Zevert.

Aan alle ondernemers, verenigingen en gezinnen van Beltrum,

Waar veel dorpskernen helaas de schooldeuren moeten sluiten mogen wij, inwoners van Beltrum, trots zijn op onze basisschool de Sterrenboog. Een school die bij het dorp hoort, die ons dorp leefbaar houdt en bijdraagt aan een gezonde toekomst omdat jong en oud actief deel uitmaakt van onze hechte gemeenschap.
Verbondenheid is wat ons dorp typeert en wat ook één van de kernwaarden van onze basisschool is. De verbondenheid tussen ouders, kinderen, school en de gemeenschap zijn erg belangrijk voor de leefbaarheid van Beltrum en natuurlijk voor de ontwikkeling van onze leerlingen.

Verbouw school
Zoals ook bij ondernemingen en verenigingen moeten wij als basisschool een vooruitstrevende blik op de toekomst blijven richten. Wat blijkt is dat ons schoolgebouw toe is aan een vernieuwende uitstraling. De laatste verbouwing is al weer bijna 20 jaar geleden en het interieur is écht aan vervanging toe. Dankzij Buro Feel (tevens interieurontwerper Kulturhus) en werkgroepen bestaande uit ouders en leerkrachten kunnen wij met trots vermelden dat er een ontzettend mooi plan op tafel ligt. Dit plan, gebaseerd op beleving, is goedgekeurd en we kunnen in april al starten met het uitwerken oftewel; verbouwen!
Uiteraard moeten we creatief omgaan met de financiële middelen die we tot onze beschikking hebben. We hebben in de begroting prioriteiten moeten stellen, hetgeen betekent dat er ook ideeën zijn die we nog niet uit kunnen werken maar die wel van ontzettend toegevoegde waarde zijn om het geheel compleet te maken. Zoals we in Beltrum vaak zien kunnen we als gemeenschap samen ontzettend veel bereiken. Weer dé verbondenheid die ‘met mekare veur mekare’ haalbaar maakt.

Veiling 24 mei
Vanuit deze gedachte is er een werkgroep ontstaan die samen met leerlingen, ouders en leerkrachten met heel veel enthousiasme activiteiten gaan organiseren waarmee we hopen nog meer financiële middelen in te zamelen.
Eén daarvan is een groots opgezette veiling die tijdens ons jaarlijkse schoolfeest 24 mei zal plaatsvinden. We zijn hiervoor heel hard op zoek naar zoveel mogelijk veilingitems die ondernemers, verenigingen en gezinnen kosteloos beschikbaar zouden willen stellen. Alle ingebrachte items zullen tijdens het feest door enthousiaste veilingmeester geveild worden. Daarnaast willen we u ook graag uitnodigen tijdens ons bedrijvenuurtje op 24 mei (daarover t.z.t. meer).
Hoe kunt u deelnemen?
– Stuur vóór 15 april een mail naar or@desterrenboog.nl
– Vermeld daarin uw (bedrijfs/verenigings-)naam + uw telefoonnummer
– Vermeld wat u héél graag inbrengt
We zullen na 15 april contact met u opnemen om e.e.a. af te stemmen
Tot slot: .. Denk in kansen en mogelijkheden! Zie deze veiling als een mooie manier van reclame maken. Want natuurlijk zullen we jullie naam duidelijk omroepen tijdens de veiling.
We hopen op een enthousiaste deelname met uiteraard een enorm succesvolle veiling zodat we onze mooie school nog meer kunnen laten stralen, net als onze leerlingen, leerkrachten en ouders.

Bedankt! Namens Werkgroep ‘Sponsoring verbouwing Sterrenboog’: Frederike Piepers, Mariëlle Broshuis, Anne Groot Zevert i.s.m. leerkrachten Nicole van Melis en Ingrid van Beusekom

We hebben al veel reacties binnen gekregen via de mail, maar krijgen ook veel vragen zoals, wat kun je nu veilen? Wat is precies de bedoeling?

De veiling wordt onderverdeeld in 2 à 3 rondes
We hebben diverse categorieën waarbij er materialen e/o diensten ingebracht kunnen worden
Voorbeelden van diensten die al beschikbaar zijn gesteld door ondernemers:

Bonnen voor een kinder-knipbeurt
Een muzikale serenade
Tuinontwerp
Consult bij een gezondheidscoach
Etc.
We hebben een materialen ronde, wat wordt daar o.a. in geveild?

Vogeldrinkschaal
Tuin beregeningspomp met 20 L voorraadtank
Vaste planten voor in de tuin
Koffiezet apparaat
Bistrosetje voor in de tuin
De kinderen van de Sterrenboog worden er ook bij betrokken, zij gaan op school brainstormen om allerlei diensten te bedenken om te veilen. Te denken valt aan:

Auto wassen
Tuin schoffelen
En ook ouders en leerkrachten krijgen de kans om items te veilen, er komen al leuke ideeën voorbij.

Kortom, we proberen het zo breed mogelijk te trekken en hopen natuurlijk op een bijzonder geslaagde avond; 24 mei aanstaande!

Hoe kunt u deelnemen?
– Stuur vóór 15 april een mail naar or@desterrenboog.nl
– Vermeld daarin uw (bedrijfs/verenigings-)naam + uw telefoonnummer
– Vermeld wat u héél graag inbrengt en wat de waarde van de dienst of product is
We zullen na 15 april contact met u opnemen om e.e.a. af te stemmen

Nogmaals alvast heel erg bedankt!

Namens de werkgroep ‘Sponsoring verbouwing Sterrenboog’