zon. 20-01-2019  11.00u Belhamelshoes  Frühshoppen.

De dag zal verder muzikaal worden opgeluisterd door het huisorkest van de Belhamels, Valse Loch. En natuurlijk zal ook een spetterend optreden van de Belstars, de dansgarde van de Belhamels, niet ontbreken in het programma. Na het officiële gedeelte zal de middag worden voortgezet met FeestDJ Hans & Edo, die de zaal nog even flink op de kop zullen zetten. Hét moment om nog eens te proosten op een gezellige en goede carnavalstijd!

Plaats van handeling: Residentie Belhamelshoes – Spilman te Beltrum,

Op zondag 20 januari 2019 wordt het jaarlijkse frühshoppen van C.V. de Belhamels gehouden. In het Belhamelshoes ( zaal Spilman) komen de buurtverenigingen bij elkaar om te proosten op een gezellige en goede carnavalstijd.

Vanaf 11.00 uur is iedereen uit Beltrum en omstreken welkom en wordt begonnen met een officieel gedeelte, waarbij er nader kennis gemaakt kan worden met de Prins en Adjudant en hun prinsessen. Over en weer worden er door de hoogheden “leuke en scherpe zegjes met een knipoog “gedaan. Natuurlijk ontbreken de optredens van de diverse dansgarde`s waaronder onze eigen Belstars ook niet.