Stichting Survivalrun Beltrum voelt zich feestelijk bij Survivalrun Beltrum.

De Survivalrun Bond Nederland heeft ons afgelopen week benaderd met de vraag of wij aankomende editie het ????ONK LSR???? zouden willen organiseren.
Doordat de run van Adegem, die op 21 november gepland stond, niet doorgaat was dit Nederlands Kampioenschap nog vacant. Gisteravond tijdens een ingelaste bestuursvergadering hebben we de knoop doorgehakt en JA gezegd op het verzoek van de SBN.
Dit betekent dat 9 januari 2022 ????BELTRUM???? de plek is om het Open Nederlands Kampioenschap LSR in de wacht te slepen!
Inschrijving voor de Beltrumse run zal zondag 31 oktober opengaan. Aankomende tijd meer informatie over onze run!??
Houd onze socials en onze website in de gaten!

Geschiedenis

Samen met zijn plaatsgenoot Stef Beunk en Te Woerd zal Maarse de geschiedenis ingaan als een van de grondleggers van de survival. Beunk is net als Te Woerd actief promotor van de sport gebleven, Maarse volgt zijn geesteskind in luwte.

Beunk: initiatiefnemer Survivalrun van Beltrum

“De jeugd heeft de survival inmiddels ook ontdekt en dat is een mooie ontwikkeling. Bovendien is sporten in de natuur hartstikke gezond voor kinderen. Dankzij enthousiaste trainers is de jeugdgroep hier in Beltrum enorm gegroeid. En dat is leuk om te zien.”