VIOS vrijwilligersgroep de ‘Ondergrondse’ heeft een tweetal projecten afgerond.

Er zijn nieuwe dug-outs geplaatst op het kunstgrasveld en er is een nieuwe trap bij de tribune geplaatst. Nu al nieuwe dug-outs op het kunstgrasveld? Zo lang staan ze er nog niet? Dit zal de reactie van menig lezer zijn. Bij de aanleg van het kunstgrasveld in 2014 zijn er inderdaad dug-outs geplaatst. In tegenstelling tot de omheining waren deze niet in gegalvaniseerde uitvoering maar in een gepoedercoate uitvoering. De ogen van de leden van de ‘Ondergrondse’ mogen dan wel iets achteruitgaan, aan scherpte is er nog geen gebrek! Enkelen van hebben geconstateerd dat er kwaliteit issues zijn met de poedercoat. In overleg met leverancier CSC is een keurige oplossing gevonden. De oude en ‘afgekeurde dug-outs’ zijn verhuisd naar veld 2 en tegen een gereduceerde prijs zijn er nieuwe dug-outs geplaatst. De ‘oude’ dug-outs komen te staan tussen veld 1 en 2. Dit geeft een betere beschutting tegen het weer dan de huidige plek tegen de bosschage.

De trapopgang bij de tribune is ook aangepast. Vooral bij wedstrijden van heren-1 is er te weinig ruimte op de trap om publiek en spelers tegelijk gebruik van de trap te kunnen laten maken. Voor het publiek is dan ook een separate opgang gerealiseerd zodat spelers en publiek niet in elkaars vaarwater komen.

Tot slot willen we melden dat enkele weken geleden het project fietsenstalling ook is afgerond met de plaatsing van verlichting.

Het ligt d’r weer glad bi’j!

Concordia behaalt prachtig resultaat

Muziekvereniging Concordia uit Beltrum heeft afgelopen zaterdag een succesvolle prestatie geleverd op het concertconcours in de Hanzehof te Zutphen.

Concordia, onder leiding van Henk-Jan Heijnen, kwam uit in de 2e divisie en bracht twee werken ten gehore: ‘Elements of Nature’, van Hermann Pallhuber en ‘Sequences for band’, van Carlos Pellicer. Tezamen werd dit door de vakjury beoordeeld met een prachtig resultaat van 85,33 punten, goed voor een eerste prijs én promotie naar de 1e divisie. Dit is een kroon op maandenlange voorbereiding en biedt een mooi toekomstperspectief voor deze jonge, enthousiaste vereniging. De ontlading bij de 63 leden was dan ook groot en het resultaat is tot in de late uurtjes gevierd in verenigingsgebouw Dacapo te Beltrum.

Bron beide artikelen: www.nieuwsuitberkelland.nl