Toerisme in Beltrum

 

Bezoek onze Facebook pagina

Wilt u fietsen op de Beltrumse kerkepaden, klik hier voor meer info.

Ontwikkeling Grevengacht nabij de Slinge Beltrum Van Berkel en Slinge, bekijk hier de video van dit mooie natuurgebied.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beltrum toeristisch op de kaart via handzame folder!
De wens bestond al heel lang, een folder met alle attracties en evenementen die Beltrum rijk is en dat zijn er heel wat. En dat is nu dus overzichtelijk bij elkaar gebracht in een handzame folder.
Beltrum da’s echt Achterhoek met een echte Achterhoekse bakker die de folders op de juiste temperatuur heeft afgebakken.

Ze zijn nu dus klaar voor presentatie….binnenkort in uw brievenbus en binnenkort hier te downloaden.        

Bekijk hier de evenementenagenda 2017-2018

Beleef Beltrum: de eerste folder is gepresenteerd. Trots en blij is de werkgroep toerisme van Beltrum, nu het eerste tastbare bewijs van hun inspanningen op tafel ligt.

Na bijna twee jaar werk zag de kleurrijke brochure het levenslicht tijdens een feestelijke presentatie in het Kulturhus De Wanne. Voor de aanwezigen was er een taartje met het nieuwe logo Beleef Beltrum.

De folder, gemaakt in samenwerking met Achterhoek Toerisme, is huis aan huis verspreid en bovendien af te halen bij grote trekpleisters als Hof van Eckberge in Eibergen, Marveld in Groenlo en De Heikamp in Ruurlo. Hierin staat onder meer informatie van een kleine twintig plaatselijke bedrijven. „Beltrum heeft veel te bieden”. Wij brengen dat nu in kaart.

Daarna willen we arrangementen ontwikkelen en specifieke kenmerken van Beltrum benadrukken, zoals de klompenindustrie en de survivalsport”, zegt Leo Scharenborg, coördinator van de werkgroep toerisme.

Een van de ideeën omvat het uitbreiden van de 21 km lange kerkenpadroute met een survivaltraject. De plannen zijn gericht op alle doelgroepen en worden gefaseerd uitgevoerd.


( foto’s: Thea Huinink)

AGENDA

sep
17
zo
hele dag Nationale collecte voor de Niers...
Nationale collecte voor de Niers...
sep 17 – sep 23 hele dag
Week 38 van 17 t/m 23 september Nationale collecte voor de Nierstichting. Zo werken gezonde nieren Gezonde nieren verwijderen afvalstoffen uit je bloed. Maar ze doen meer. Ze regelen ook je bloeddruk, en maken hormonen[...]
sep
27
wo
14:00 Woe. Inloopmiddag senioren in: ...
Woe. Inloopmiddag senioren in: ...
sep 27 @ 14:00 – 17:00
Inloopmiddag senioren in Woonzorgcentrum De Hassinkhof. Iedereen van harte welkom
sep
30
za
13:00 Klein chemisch afval (KCA) inlev...
Klein chemisch afval (KCA) inlev...
sep 30 @ 13:00 – 16:00
Klein Chemisch Afval (KCA) Twee keer per jaar zamelt de chemokar KCA in. Frituurvet en klein wit- en bruingoed (= alle elektra dat in een boodschappentas past) kunt u ook gratis met de chemokar meegeven.[...]
okt
4
wo
14:00 Woe. Inloopmiddag senioren in K...
Woe. Inloopmiddag senioren in K...
okt 4 @ 14:00 – 17:00
Inloopmiddag voor alle senioren in het  Kulturhus De Wanne