Toerisme in Beltrum

 

Bezoek onze Facebook pagina

Wilt u fietsen op de Beltrumse kerkepaden, klik hier voor meer info.

Ontwikkeling Grevengacht nabij de Slinge Beltrum Van Berkel en Slinge, bekijk hier de video van dit mooie natuurgebied.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beltrum toeristisch op de kaart via handzame folder!
De wens bestond al heel lang, een folder met alle attracties en evenementen die Beltrum rijk is en dat zijn er heel wat. En dat is nu dus overzichtelijk bij elkaar gebracht in een handzame folder.
Beltrum da’s echt Achterhoek met een echte Achterhoekse bakker die de folders op de juiste temperatuur heeft afgebakken.

Ze zijn nu dus klaar voor presentatie….binnenkort in uw brievenbus en binnenkort hier te downloaden.        

Bekijk hier de evenementenagenda 2017-2018

Beleef Beltrum: de eerste folder is gepresenteerd. Trots en blij is de werkgroep toerisme van Beltrum, nu het eerste tastbare bewijs van hun inspanningen op tafel ligt.

Na bijna twee jaar werk zag de kleurrijke brochure het levenslicht tijdens een feestelijke presentatie in het Kulturhus De Wanne. Voor de aanwezigen was er een taartje met het nieuwe logo Beleef Beltrum.

De folder, gemaakt in samenwerking met Achterhoek Toerisme, is huis aan huis verspreid en bovendien af te halen bij grote trekpleisters als Hof van Eckberge in Eibergen, Marveld in Groenlo en De Heikamp in Ruurlo. Hierin staat onder meer informatie van een kleine twintig plaatselijke bedrijven. „Beltrum heeft veel te bieden”. Wij brengen dat nu in kaart.

Daarna willen we arrangementen ontwikkelen en specifieke kenmerken van Beltrum benadrukken, zoals de klompenindustrie en de survivalsport”, zegt Leo Scharenborg, coördinator van de werkgroep toerisme.

Een van de ideeën omvat het uitbreiden van de 21 km lange kerkenpadroute met een survivaltraject. De plannen zijn gericht op alle doelgroepen en worden gefaseerd uitgevoerd.


( foto’s: Thea Huinink)

AGENDA

jan
20
za
00:00 Wat is Kerkbalans. Actie ”Geef v...
Wat is Kerkbalans. Actie ”Geef v...
jan 20 @ 00:00 – feb 3 @ 00:00
Wat is Kerkbalans. Actie ''Geef voor je Kerk''
Wat is Kerkbalans Kerkbalans is een gezamenlijke actie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk en de Oud-Katholieke Kerk van Nederland. Drie kerkgenootschappen die al sinds 1973 een beroep doen op de plaatselijke geloofsgemeenschappen voor[...]
jan
21
zo
11:00 CV de Belhamels, Fruhshoppen, in...
CV de Belhamels, Fruhshoppen, in...
jan 21 @ 11:00
CV de Belhamels, Fruhshoppen, in het Belhamelshoes
zon. 21-01-2018  11.00u Belhamelshoes     Frühshoppen. Kom proosten op Prins Joost & Adjudant Menno BELTRUM – Met de leus “Als neaven veur ’t leaven, vol gas tegen de stroom in” voeren de twee neven Prins[...]
jan
23
di
19:30 ZijActief, Jaarvergadering, “Voo...
ZijActief, Jaarvergadering, “Voo...
jan 23 @ 19:30
Jaarvergadering Dag en datum:  Dinsdag 23 januari 2018 Aanvang en plaats:  19.30 uur in de kapel v.d. Hassinkhof. Na het officiële gedeelte komt Mevr. Hoogstraten van Remedica ons vertellen over, “Voorkomen is beter dan genezen”.
jan
24
wo
14:00 Woe. Inloopmiddag senioren in K...
Woe. Inloopmiddag senioren in K...
jan 24 @ 14:00 – 17:00
Inloopmiddag voor alle senioren in het  Kulturhus De Wanne
jan
29
ma
hele dag Bezoek de Open Dag van Basisscho...
Bezoek de Open Dag van Basisscho...
jan 29 hele dag
Op maandag 29 januari organiseert basisschool De Sterrenboog een open dag voor toekomstige ouders van onze school. Ouders en andere belangstellenden zijn deze dag onder schooltijd van harte welkom. Leerkrachten, directie, IB-er en ouders uit[...]