Toerisme in Beltrum

 

Bezoek onze Facebook pagina

Wilt u fietsen op de Beltrumse kerkepaden, klik hier voor meer info.

Ontwikkeling Grevengacht nabij de Slinge Beltrum Van Berkel en Slinge, bekijk hier de video van dit mooie natuurgebied.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beltrum toeristisch op de kaart via handzame folder!
De wens bestond al heel lang, een folder met alle attracties en evenementen die Beltrum rijk is en dat zijn er heel wat. En dat is nu dus overzichtelijk bij elkaar gebracht in een handzame folder.
Beltrum da’s echt Achterhoek met een echte Achterhoekse bakker die de folders op de juiste temperatuur heeft afgebakken.

Ze zijn nu dus klaar voor presentatie….binnenkort in uw brievenbus en binnenkort hier te downloaden.        

Bekijk hier de evenementenagenda 2017-2018

Beleef Beltrum: de eerste folder is gepresenteerd. Trots en blij is de werkgroep toerisme van Beltrum, nu het eerste tastbare bewijs van hun inspanningen op tafel ligt.

Na bijna twee jaar werk zag de kleurrijke brochure het levenslicht tijdens een feestelijke presentatie in het Kulturhus De Wanne. Voor de aanwezigen was er een taartje met het nieuwe logo Beleef Beltrum.

De folder, gemaakt in samenwerking met Achterhoek Toerisme, is huis aan huis verspreid en bovendien af te halen bij grote trekpleisters als Hof van Eckberge in Eibergen, Marveld in Groenlo en De Heikamp in Ruurlo. Hierin staat onder meer informatie van een kleine twintig plaatselijke bedrijven. „Beltrum heeft veel te bieden”. Wij brengen dat nu in kaart.

Daarna willen we arrangementen ontwikkelen en specifieke kenmerken van Beltrum benadrukken, zoals de klompenindustrie en de survivalsport”, zegt Leo Scharenborg, coördinator van de werkgroep toerisme.

Een van de ideeën omvat het uitbreiden van de 21 km lange kerkenpadroute met een survivaltraject. De plannen zijn gericht op alle doelgroepen en worden gefaseerd uitgevoerd.


( foto’s: Thea Huinink)

AGENDA

nov
25
za
09:00 Grof tuinafval verzamelen. Stand...
Grof tuinafval verzamelen. Stand...
nov 25 @ 09:00 – 12:00
Snoeiafval / Grof tuinafval In het voorjaar en het najaar zamelen we in de hele gemeente grof tuinafval in. Grof tuinafval moet met touw worden gebundeld (dus geen ijzerdraad of plastic zakken gebruiken). Max. 150[...]
nov
26
zo
14:30 Intocht Sinterklaas en zijn Piet...
Intocht Sinterklaas en zijn Piet...
nov 26 @ 14:30
SINTERKLAAS IN BELTRUM Zie ginds komt de Stoomboot… en Hij Komt, Hij Komt…. zijn teksten van bekende Sinterklaas liedjes. Maar de Sint en zijn Pieten hebben ondanks de drukte toegezegd, om ook naar Beltrum te[...]
nov
29
wo
14:00 Woe. Inloopmiddag senioren in K...
Woe. Inloopmiddag senioren in K...
nov 29 @ 14:00 – 17:00
Inloopmiddag voor alle senioren in het  Kulturhus De Wanne
nov
30
do
19:00 Klompen Herfst- en Kerstkrans m...
Klompen Herfst- en Kerstkrans m...
nov 30 @ 19:00
KLOMPEN HERFST EN KERST WORKSHOPS Op zeven donderdagavonden in de maanden november en december geven wij Workshops klompen kransen maken. U kunt zich hiervoor inschrijven (minimale deelname 4 en maximale deelname 10 personen). Inschrijven kan[...]
dec
1
vr
14:30 Petit Café in het Kulturhus / lo...
Petit Café in het Kulturhus / lo...
dec 1 @ 14:30 – 17:00
Petit Café in het Kulturhus / locatie Kapel / voor alle senioren van Beltrum
Uitnodiging “Petit Café“ Onder de noemer: ”Petit Café” organiseren we vanuit het Kulturhus een gezellige inloopmiddag voor alle Senioren. Dit doen we in samenwerking met Het eetcafé, Het Hassinkhof, SJB en De Zonnebloem afd. Beltrum.[...]